GPT Forum

Op GPT Forum kun je nieuws, info, discussies en referral-kettingen plaatsen over "Geld verdienen op internet". Je moet geregistreerd zijn om deel te nemen aan dit forum.
Het is momenteel 25 mar 2019 20:49

Alle tijden zijn UTC+01:00


GPT Forum - Privacybeleid

Om te voldoen aan de EU AVG (2018) moet u op de hoogte worden gehouden van het volgende...

Algemene verordening gegevensbescherming - 2018 (AVG)

Om aan de AVG te voldoen, moet u er rekening mee houden dat uw “GPT Forum” account op zijn minst een uniek identificeerbare naam (hierna “uw gebruikersnaam”) bevat, een persoonlijk wachtwoord dat wordt gebruikt om in te loggen op uw account (hierna “uw wachtwoord”) en een persoonlijk, geldig e-mailadres (hierna “uw e-mail”). Uw informatie voor uw account op “GPT Forum” is beschermd door de wetten betreffende gegevensbescherming van het land waarin dit forum gehost wordt. Alle informatie die nog gevraagd wordt door “GPT Forum” voor meer informatie dan je gebruikersnaam, je wachtwoord en je e-mailadres tijdens het registratieproces, zijn ofwel verplicht of optioneel, naar het inzicht van “GPT Forum”. In alle gevallen hebt u de mogelijkheid om welke informatie in uw account openbaar wordt weergegeven. Bovendien heeft u binnen uw account de mogelijkheid om u aan te melden voor opt-in of opt-out van automatisch gegenereerde e-mails.

Verder bewaren we het volledige IP-adres waarmee je kunt posten. Afhankelijk van uw voorkeuren kan “GPT Forum” u e-mails sturen naar het e-mailadres dat u hebt gebruikt toen u zich registreerde, of dat u later hebt gewijzigd, maar u kunt deze voorkeuren op elk gewenst moment wijzigen via uw gebruikers configuratiescherm (UCP) als je ze niet meer wilt ontvangen. De persoonlijke gegevens die je ons hebt gegeven toen je je aanmeldde, worden alleen gebruikt voor de doelmatigheid van de “GPT Forum” forum functionaliteiten. Ze zullen niet voor iets anders worden gebruikt en zullen ook niet worden doorgegeven aan een derde partij zonder uw uitdrukkelijke toestemming. U kunt op elk gewenst moment controleren of de persoonlijke gegevens die “GPT Forum” bijhoud bereikbaar zijn in het gedeelte “Profiel” van uw gebruikerspaneel. De enige andere informatie over u is die welke u besluit te plaatsen in de fora, waarna deze als “openbaar beschikbaar” wordt beschouwd, omdat deze door zoekmachines en online archief sites is geïndexeerd.

Naast het bovenstaande zal “GPT Forum” ook alle IP-adressen opslaan waarmee je kunt posten. Afhankelijk van uw voorkeuren kan “GPT Forum” u e-mails sturen naar het e-mailadres dat u hebt gebruikt toen u zich registreerde of dat u later hebt gewijzigd, maar u kunt deze voorkeuren op elk gewenst moment wijzigen vanuit uw gebruikerspaneel (UCP) als u wilt stoppen met het ontvangen van e-mails.

De persoonlijke gegevens die u ons hebt gegeven toen u zich aanmeldde, worden uitsluitend gebruikt voor de doeleinden van de “GPT Forum” forum functionaliteit. Ze zullen niet voor iets anders worden gebruikt en zullen ook niet worden doorgegeven aan een derde partij zonder uw uitdrukkelijke toestemming.

De enige andere informatie over u is die welke u besluit te plaatsen in de fora, waarna deze als “openbaar beschikbaar” wordt beschouwd, omdat deze door zoekmachines en online archiefsites is geïndexeerd.

Wachtwoord
Uw wachtwoord is versleuteld (een one-way hash) zodat het veilig is. Het wordt echter aanbevolen dat u hetzelfde wachtwoord niet opnieuw gebruikt op een aantal verschillende websites. Je wachtwoord is het middel waarmee je op je account op “GPT Forum” kunt inloggen. Bewaar het dus zorgvuldig. Onder geen enkele voorwaarde zal een beheerder, moderator, iemand anders van het “GPT Forum” team, phpBB of een andere derde partij vragen om je wachtwoord. Mocht u uw wachtwoord voor uw account vergeten, dan kunt u de “Ik ben mijn wachtwoord vergeten” functie van de phpBB software gebruiken. Dit proces vraagt u om uw gebruikersnaam en uw e-mailadres in te voeren, waarna de phpBB software een nieuw wachtwoord zal genereren om uw account terug te vorderen.Alle tijden zijn UTC+01:00


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Nederlandse vertaling door phpBB.nl.